Homepage - Restaurant_1920.jpg

Restaurant

Sfeervol uit eten met Frans - Mediterraanse keuken op prachtige locatie. Proef verse streekproducten in de provincie Groningen in schitterende ambiance.

Frans - Mediterraanse keuken in provincie Groningen

—  Sfeervol uit eten met Frans - Mediterraanse keuken —

 

Verse (streek-)producten uit het seizoen

De keuken van De Amshoff laat zich lastig samenvatten. Wij werken met prachtige lokale streekproducten, de mooiste ingredienten uit de Franse- en Mediterrane keuken.  De kracht van De Amshoff is de intimiteit, de verrassende smaaksensatie en de uitstraling van deze prachtige locatie.

 
 

De gasten van De Amshoff kiezen voor een heerlijk avondje uit, met een 3- of 4-gangen menu van verse producten, die het seizoen op dat moment te bieden heeft. U zult geen menukaart aantreffen, maar kunt zich elke maand opnieuw laten verrassen door de uitgebalanceerde en creatieve keuze van chefkok Jan Stams. Marola Claessen kan voor u een bijzonder wijnarrangement samenstellen, dat past bij het menu.


Diner 3-gangen
€ 43,00 p.p.
Bijpassend wijnarrangement € 21,50 p.p.

Diner 4-gangen
€ 49,50 p.p.
bijpassend wijnarrangement € 27,50 p.p.

 
 

Reserveren
Het restaurant biedt plaats voor groepen van 2 tot 24 personen. Voor grotere groepen tot 70 personen wordt het diner geserveerd in de historische kerk. Buffetten zijn mogelijk voor nog grotere groepen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijzen. De Amshoff is op donderdag, vrijdag en zaterdag open op reservering vanaf 2 personen, op zondag, maandag, dinsdag en woensdag open op reservering vanaf 10 personen.

Viert u uw bruiloft in De Amshoff dan bieden wij met ons restaurant de mogelijkheid voor een compleet en sfeervol huwelijksfeest.

Beleef de ongedwongen sfeer en gastvrijheid in De Amshoff. Er zijn genoeg parkeerplaatsen en parkeren is gratis.

Uitzonderingen
Heeft u een allergie of speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering en we passen het menu op uw wensen aan.