Meer...

U zoekt een mooie feestlocatie in Groningen? Of u wilt een kookworkshop volgen? De Amshoff is de plek voor uw feestje!

 

Feestlocatie Groningen / Kookworkshops

Naast dineren, trouwen en overnachten is er bij De Amshoff nog veel meer mogelijk.
Bekijk hieronder wat wij nog meer aanbieden.

Ga direct naar:
Feesten & Borrels  |  Kookworkshops  |  Tafel & Taxi  |  Vergaderen

 
 
FEESTEN EN BORRELS OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE IN GRONINGEN

Feesten en borrels op een schitterende locatie in Groningen

Of het nu een familiebijeenkomst, nieuwjaarsborrel, promotie, receptie, personeelsfeest, jubileum of luxe BBQ is, De Amshoff kan voor elke wens een passend en persoonlijk arrangement samenstellen. Alle feesten worden op maat gemaakt; partijen tot 150 personen zijn bij ons mogelijk. Samen met u bespreken wij uw wensen en stellen zo een feest, borrel of diner samen.

Alles wat wij serveren, komt vers uit eigen keuken en is samengesteld door chefkok Jan. Dat geldt voor luxe warme en koude hapjes, high tea’s, lunches of diners. De menu’s en hapjes worden vergezeld van een wijnarrangement, dat door Marola wordt samengesteld. Voor de mooie momenten en de zomermaanden is er een grote Engelse landschapstuin voor een aangenaam buitenverblijf. Maar ook in de kerk met zijn hoge plafonds is het samen zijn met veel publiek zeer aangenaam.

 Nog een groot pluspunt: voor de deur is voldoende gratis parkeerplaats!

 
 
KOOKWORKSHOPS IN GRONINGEN

Kookworkshops in Groningen

Voor iedereen die interesse in koken heeft, voor een culinaire invulling van een bedrijfsuitje, een familiedag of een vriendengroep. Niets bindt mensen meer dan samen koken en eten. Een culinaire kookworkshop op hoog niveau is ook ideaal om cadeau te geven!

Onder begeleiding van chefkok Jan bereidt u gezamenlijk een mooi driegangen diner en leert u de fijne kneepjes van het kookvak: de basistechnieken, de verschillende smaakcombinaties en een mooie presentatie van de maaltijden. Nadat de hele groep de handen uit de mouwen heeft gestoken, gaat u aan tafel om samen te dineren.  De prijs van deze 3-gangen kookworkshop bedraagt € 85,- p.p. Dit is inclusief ontvangst met een glaasje prosecco, een hapje tussendoor en bij het diner wordt wijn geserveerd. 

Wij organiseren deze workshops voor groepen vanaf 10 personen. Een oester- of wijnproeverij behoort ook tot de mogelijkheden. 

 
 
Tafel en Taxi bij een ontspannen diner

TAfEL & TAXI

Door te kiezen voor Tafel & Taxi kunt u ontspannen dineren zonder af te spreken wie de Bob is. In samenwerking met Comfortabel Personen Vervoer kunnen wij u een all-in-prijs bieden van € 69,50 per persoon. Deze actie geldt vanaf 4 personen.

Hierbij krijgt u een 4-gangendiner inclusief welkomstdrankje en vervoer van- en naar huis. Deze actie geldt alleen binnen een straal van 25 km vanaf De Amshoff.

 
 
Vergaderarrangement op een mooie locatie

Vergaderarrangement op een mooie locatie

Zoekt u een speciale locatie voor vergaderingen en lezingen? De Amshoff biedt u een uitstekende omgeving om te vergaderen, een productpresentatie te geven, te brainstormen, teamdagen te arrangeren of een bedrijfsuitje te organiseren. U vergadert in de oude pastorie (tot 10 personen) of in de historische kerk (tot 70 personen).

Voor de culinaire invulling van uw bijeenkomst zijn er verschillende mogelijkheden; wij kunnen op verzoek een lunch of diner serveren voor uw gezelschap. Ook gezellig borrelen na afloop met een lekker hapje behoort tot de mogelijkheden.

Een perfecte afsluiting van een zakelijke dag is een gezamenlijke kooksessie in onze keuken. Dit is nog eens teambuilding op een informele en verrassende wijze. Wij denken graag met u mee om een passend arrangement samen te stellen.